A Pommette Agility Dry Eco Pack pelenka

A Pommette Agility Dry Eco Pack pelenka

Napjainkban hatalmas problémává nőtte ki magát a környezetszennyezés, amely ellen az élet legtöbb területén folyamatosan küzdenek, kisebb-nagyobb sikerrel. A környezetvédők egyik nagy dilemmája szokott lenni a pelenka-kérdés, hiszen a csecsemőknek szüksége van erre a termékre, viszont nem mindenki képes egy újszülött ellátása mellett a mosható megoldást is kivitelezni. A másik lehetőség az eldobható változat, amely viszont rengeteg hulladékot termel évente.

A fenti problémára a talált megoldást a Pommette pelenka

Erre a problémára találtak egy arany középutat: a Pommette Agility Dry Eco Pack pelenkát. Ugyanis a termék készítése közben a cég hulladékának 63%-át újrahasznosítással vagy újrafelhasználással hasznosítják, a fennmaradó 37%-ot pedig energia-visszanyeréssel elégetik. Tehát kifejezetten környezetkímélő az előállítása, amely bár nem biztosítja, hogy a használat után is kevesebb hulladék keletkezik, de már ez is jelentős előrelépés. Illetve az előbbiek miatt, kevesebb természetellenes anyag kerül a kész termékbe, amely kimondottan lényeges, hiszen a kisgyermekek bőre nagyon érzékenyen reagál sok esetben.

Emellett a Pommette pelenka felettébb jó minőségű, rengeteg anyuka van róla jó véleménnyel, ennek köszönhetően egyre népszerűbb hazánkban is a francia gyártmány. A megszokottnál vékonyabb anyagból, MaxiDry technológiával, gumírozott széllel és tépőzárral készítik, melyek egytől egyig hozzájárulnak a gyermekek kényelméhez. Ezek különösen jól jöhetnek az esték folytán, amikor huzamosabb ideig kell viselni a pelenkákat.

Illetve mókás mintákkal dekorálták a pelusokat, amelyek miatt megint csak sokak tetszését elnyerte.

Azt mind tudjuk, hogy az rengeteg költséget hoz a házhoz, ha a gyerkőcök napi pelenka-ellátását biztosítani szeretnénk. Így sokaknál fontos lehet, hogy ár-érték arányban is teljesen jutányosan hozzá lehet jutni, illetve e termék esetében sokszor akciókkal könnyítik a vásárlók pénztárcáit.

A fenti Pommette pelenka a 4-9 kilogrammos korosztályt célozza meg elsősorban, de a Pommette cég még rengeteg más pelenkát is gyárt, így érdemes körülnézni a kínálatukban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük