Internet

Miért jók az Interspar akciók?

Az igazán nagy választékot és a sokoldalú akciókat az Interspar üzleteiben fedezhetjük fel. A többi SPAR üzlettel együtt az Interspar is az év boltjai közé sorolható és számos hazai nyertes terméket találhatunk meg a polcain.

Ha használjuk a MySPAR applikációt is akkor a kedvezmények és a meglepetések száma egyre csak nő: szülinapi kupon, hűség pontok gyűjtése és követése, 10%-os welcome kupon, érintésmentes pontbeváltás és még több spórolási alkalom áll rendelkezésünkre.

Ne felejtsük el, hogy február 1. és május 31. között bármilyen OTP, MKB, K & H vagy Edenred kiállítású SZÉP kártyával is vásárolhatunk. Nagy segítséget jelent az is, hogy a SPAR üzletekben számos ajándékutalványok is beváltható, mint pl. a nemzeti iskolakezdési vagy egyéb juttatási és családi kártyák.

Az Interspar akciós újság részletesen bemutatja a bolthálózatban elérhető összes akciót.

Mit jelentenek az Interspar akciók?

Tömérdek hazai és friss származású termék a polcokon, hétközi és hétvégi akciók, egyet fizet kettőt kap vagy nagyobb mennyiség megvásárlása esetén alacsonyabb egységár, 2+1 akciók stb.

Kiemelhetjük például a 25%-os árleszállítást babatörlőkendők vagy 30%-os kedvezményt a Rubin textil termékek árából. De megtalálunk olyan termékeket is, amelyek dietetikus étrend stílusnak célozottak, vegetáriánus és vegán eredetű termékek.

A húsmentes étrend nem kell problémát okozzon, hisz a széles termékválasztás lehetővé teszi a kiegyensúlyozott táplálkozást. Ám a kínálat még kiterjeszthető: háztartásunk felszerelésére célzott gépekre, tisztitó szerekre, kertészeti kellékekre, alap ruha és cipő kínálatra, kisbaba termékekre, és házikedvenceink ellátására szükséges árukra is. Egyszóval minden, ami szükséges mindennapi életünkben, megtalálható az Intersparban.

A polcokon olyan nyertes termékeket is megtalálhatunk, amelyek közvetlenül a hazai termelőktől származnak. Többet megtudhatunk róluk a Hungaricool program és az ehhez párosuló QR kódok beolvasásával.

Meg kell említsük azt is, hogy az akciós újság külön oldalakat szentel olyan akcióknak, amelyek 2 hétig érvényesek. Itt főként kisméretű háztartási gépeket, konyhakellékeket vagy akár ruha-cipő cikkeket is megtalálhatunk.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük