Frissítő élmények a barber shopban

Frissítő élmények a barber shopban

A borotválkozás története egyidős az emberi történelmünkkel. Barlangrajzok és eszközök bizonyítják, hogy már az őseink is különféle módszerekkel igyekeztek megszabadulni az arcukat borító szőrzetüktől. A hajvágási szokások és rituálék gyökerei szintén mélyre nyúlnak vissza az időben. A modern borbélyüzletek elődei már több ezer évvel ezelőtt, az ókorban is működtek. Azóta persze a technikák és a munkához használt kellékek, anyagok hatalmas változásokon mentek keresztül. A borotvák formájával és hatékonyságának növelésével a mai napig sokat kísérleteznek a gyártók.

Ezen információk ismeretében nem meglepő, hogy a borbély szakma az egyik legősibb foglalkozásnak számít. Bár kezdetben a borbélyok még a gyógyításhoz és kisebb sebészeti beavatkozásokhoz is értettek, az orvostudomány fejlődésével az ilyen jellegű beavatkozások kivesztek a szolgáltatásaik közül. Azt viszont hiba lenne állítani, hogy a modern borbélyok csak és kizárólag borotválkozással, illetve hajvágással foglalkoznak. A trendi barber shop-ok ugyanis sokkal többet nyújtanak, mint a hagyományos hajvágó-, és szépészeti szalonok.

Ez többről szól, mint a borotválkozásról és a hajvágásról

A barber shop-ban a szakáll-, és frizura igazításon túl egyéb frissítő lehetőségekkel is várják a vendégekre. A főváros központjában, a Rákóczi út 9. szám alatt található Barber World-ben a tulajdonos kétféle célt tűzött ki maga elé az üzlet megálmodásakor. Egyrészt szeretett volna minőségi szolgáltatásokat biztosítani a hozzájuk betérő férfiak számára, másrészt haza kívánta hozni a nyugaton már jól ismert és kedvelt barber shop hangulatot. Az üzletben kizárólag olyan, sokat tapasztalt borbélyokkal találkozhatnak a vendégek, akik képesek felmérni az egyéni igényeket és azoknak eleget téve dolgoznak. A kellemes légkörről a barátságos munkatársak, az otthonosan kialakított enteriőr valamint a különféle welcome italok gondoskodnak.

Ha te is szeretnéd megtapasztalni, milyen érzés az, amikor igazán profi szakember gondoskodik a külső megjelenésedről, esetleg szívesen kipróbálnád a manapság igen kedvelt Hot Towel borotválkozást, a www.barberworld.hu oldalon bármikor kényelmesen foglalhatsz időpontot.

Barber World

Barber World Google profil

Cím: Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

Telefonszám: +3616110878

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük