Prémium linképítés lépésről lépésre

Prémium linképítés lépésről lépésre

A linképítés egy összetettebb komplex folyamat, amihez, ha magunk állunk hozzá még bonyolultabbnak tűnhet, mint amilyen valójában is. Természetesen, ha a prémium linképítést lépésről lépésre sajátítjuk el, könnyebben fog menni majd a művelet, de egy profi SEO szakember nyújthatja a legjobb megoldást ezen a téren

Posztoljunk a szakportálokra!

Népszerű tévhit, de közel sem igaz az állítás, hogy szakportálokra lehetetlen volna posztolnunk amiatt, hogy az jó eséllyel más versenytársakhoz tartozik. Sokan nem is gondolnák, hogy milyen egyszerű a megoldás erre, hiszen csupán annyi a dolgunk, hogy az oldalak tulajdonosait megkérjük, hogy oldalukon megosszák egy pár cikkünket. Ennek hála a találati helyezéseknél is előrébb kerülhetünk.

Segítségünkre lehetnek a különféle internetes újságok és magazinok

Az internetes újságok, valamint magazinok azért lehetnek segítségünkre mivel a magas látogatottságuknak köszönhetően megbízható weboldalnak tekinti őket a Google, így azok a linkek, amik itt jelennek meg előnyt élvezhetnek.

Nagyon fontos viszont odafigyelnünk arra, ha ide posztolnánk, hogy olyan tartalmat készítsünk, ami összefügg a portálnak a témájával, valamint több ember számára is izgalmasabb, populárisabb.

Honlapok készítése

A prémium linképítésről elmondhatjuk, hogy működésük azon alapszik, hogy minőségi tartalmakat töltünk fel megbízhatóbb oldalakra, megfelelően beágyazott linkekkel. Erről megállapíthatjuk, hogy rengeteg munkát von maga után, hiszen futtatni is kell az oldalakat linképítési célokra. Elmondhatjuk, hogy a honlapok készítése rengeteg munkával, kiadással, valamint energiába kerülhetnek, de biztosak lehetünk abban, hogy ezek meg fognak térülni idővel.

Linkgyűjtők kerülése!

Ez a lépés az egyik legfontosabb, amit érdemes észben tartanunk, hiszen számos szakember is negatívan vélekedik a linkgyűjtő oldalakról, mivel azok úgy tartalmazzák az oldalunkra vezető linket, hogy semmilyen izgalmasabb tartalom nem jelenik meg. Ennek köszönhetően a keresőmotoroknak az algoritmusai nem fognak akkora figyelmet fordítani ezekre a linkkatalógusokra mivel nincsenek látogatva az oldalak, valamint nem is elég érdekesek. Gyakran fordul elő az is, hogy saját oldalunk is hátrébb kerül, pont egy ilyen link miatt, ami ezeken az oldalakon található.

Éppen ezért érdemes elkerülnünk azokat SEO szakembereket, akik ilyen módon dolgoznak azt állítva, hogy prémium linképítést szolgáltatnak.

Közösségi oldalak fontossága

Napjainkban már hatalmas fontossága van a közösségi médiának is, és ez a keresőmotorok szerint sincs másképp, hiszen nagy befolyásuk van ezeknek a felületeknek, valamint azoknak a linkeknek, amik onnan érkeznek. Ezért is, ha sikeresek szeretnénk lenni, elengedhetetlen az, hogy reklámozzunk legfőképp az Instagram és a Facebook-on, valamint számos csoportban is, amik segítségével a begyűjtött kedvelések is sokat számíthatnak.

Konkurenciák elemzése

A felmerülő konkurenciákat számos esetben érdemes figyelnünk, tanulnunk belőlük. Ez az állítás ezen a téren is igaznak bizonyul, mert a keresőmotoroknak az algoritmusait szinte lehetetlen teljesen kiismerni, így a legjobb másoktól tanulni. Konkurencia esetében a legjobb, ha megfigyeljük mik azok a kulcsszavak, amiket használ, milyen az oldalnak a tartalma, hátha felfigyelünk valami olyanra, ami eddig elkerülte a figyelmünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük