A holdkő a lelkünket is gyógyítja

A holdkő a lelkünket is gyógyítja

Az egyes gyógyító kristályok alkalmazása igen sokrétű, nem csak marokkövet lehet belőlük készíteni csiszolódobbal, hanem karkötőt is. Az ásvány karkötő egyik legnagyobb előnye, hogy a kezünkön viselve éjjel-nappal kifejtheti áldásos hatását elhangolódott szervezetünkre. A holdkő nem csak szép, de rendkívül értékes lelki, szellemi és fizikai egészség szempontból is.

Mire használható a holdkő?

A holdkőnek nőiességet tulajdonítanak, segít abban, hogy sikeresen leküzdhessük a szorongást, depressziót vagy a hangulatingadozásokat. Segítségével oldódik a szorongás mind a lelkünkben, mind a gyomorban. Azonkívül erős sebgyógyító hatása is van, serkenti a nyirokkeringést, de például remekül alkalmazható pubertáskori pattanások, egyéb bőrbetegségek kezelésére.

Termékenységi problémák esetén is nagyon sokat segít, és hát valljuk be, a nők mindent megtesznek azért, hogy gyermekük szülessen. A holdkő egy olyan természetes gyógyító kő, mely mindenféle mellékhatások nélkül segít abban, hogy a várva várt kisgyermek megszülessen. Nem csak a petefészekre van jótékony hatással, de a klimaxos zavarokra is megoldást nyújt.

A holdkő abban is segíthet nekünk, hogy a társunkkal a romantikus kapcsolat szorosabb legyen, és a kissé kihunyóban lévő láng új erőre kapjon. Ezt mutatja a kő jelentése is: égő szerelem, mely a holdig repít.

Ha esetleg te is azok között vagy, akik újholdkor nem alszanak jól, mindenképp vedd fel ilyenkor a karkötődet, mivel a holdkő segít neked abban, hogy tudattalant megtisztítsd illetve tisztán tartsd. Segítségével rájövünk, hogy mi az érzelmi konfliktusaink forrása, és abban is segítségünkre van, hogy ezeket sikeresen le is zárjuk. Ezáltal elősegíti spirituális fejlődésünket is.

A holdkő egyike a legkeresettebb ásványoknak. Színe változatos: találhatunk szürkés, sárgás, fehéres, de akár szivárványos holdkövet is. Holdtöltekor néhány órára tegyük ki az ablakpárkányra, hogy fel tudjon töltődni a Hold gyógyító erejével, és mindig erőt adhasson majd nekünk is ez a csodálatos kristály, szellemünket és lelkünket gyógyítva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük