A Samsung S22-es egy profi telefon

A Samsung S22-es egy profi telefon

A Samsung S22-es készüléke praktikusságával tűnik ki a többi Samsung készülék közül. Kifejezetten egy profi mobiltelefon, melyet akár egy kézzel is könnyen tarthatunk. A Samsung S22 A minél profibb felvételek készítése érdekében 4 kamerával rendelkezik, melyből három a hátoldalon kapott helyet, a negyedik pedig a kijelzőn lévő szelfi kamera.

Profi képek, videók

Mivel ez egy profi készülék, profi képek készíthetők vele. Az első kamera ultraszéles látószögű, a másodiknak az érzékelője hatalmas, ezért nagyon jó képek készíthetők vele akár éjszaka is, a harmadikkal pedig a távoli dolgok is közelinek tűnnek, ha rázoomolunk.

A szelfi kamerával meglepő szögben is fotózhatjuk magunkat.

Remek videófelvételeket is készíthetünk a telefonunkkal, mert a tükröződésmentes lencse véd a becsillanás ellen, illetve stabilan rögzíthetők a filmek, mivel az optikai képstabilizációs rendszer nagyon gyorsan követi a mozgást.

Fókuszálás a maximumon

Ennél az okostelefonnál lehetőség van arra, hogy a későbbiekben eltávolítható legyen minden zavaró tényező a kész fotók hátteréből, legyen az bármilyen tárgy vagy személy.

További kényelmi funkciót jelent, hogy egyszerre használhatjuk az összes kamerát a felvételek készítésekor, ezáltal lehetővé válik, hogy nemcsak egy érdekes eseményt rögzíthetünk, de az arra adott reakciókat is. Az eredeti felvétel mellett ez is elmenthető.

Az úgy nevezett rendezői nézet lehetőséget ad a kameraállások kiválasztására, amit a miniatűrökön láthatunk is, melyek segítségével bármelyik jelenetet kiválaszthatjuk.

Védelem

A Samsung S22 tok megadja azt a védelmet az okostelefonunknak, amihez szükség van ahhoz, hogy a készüléket biztonságosan foghassuk. Mivel prémium minőségű szilikon anyagból készült, teljes körű védelmet ad a naponta előforduló sérülések ellen. A belső mikroszálas borítás az apró karcoktól is megóvja a telefonunkat.

2021. márciusában került piacra a négy kamerás Samsung Galaxy A52 készülék. Bár eltér az S22-től, érdemes megemlíteni. A háttértár 128 GB, a kamera 64 Mpixeles felbontású.

Ehhez a készülékhez a Samsung Galaxy A52 tok típusok közül választhatunk nekünk tetszőt, például a Neo tokot, melynek gyönyörű zöld színe van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük