A legjobb nyomtatási szolgáltatások vállalkozása számára

A legjobb nyomtatási szolgáltatások vállalkozása számára

A legjobb nyomtatási szolgáltatást keresi? Akkor megvan, amire szüksége van! Kiváló nyomtatási szolgáltatásokat kínál a Budapest Online Nyomda megfizethető áron!

Szakértői csapatuk segít kiválasztani a megfelelő típusú nyomtatási szolgáltatást az Ön igényeinek megfelelően.

Rendeljen kényelmesen nyomdai termékeket online az irodájából, vagy otthonról és ingyenesen házhoz szállítják a megrendelt nyomdai termékeket.

Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatási technikával gyorsan lehet viszonylag kis mennyiségű nyomatokat készíteni, egyszerűen. Nem szükséges hozzá sem nyomóforma, sem film. Akár színesben is készíttethet a nyomdával olyan anyagokat, amelyekre szüksége van vállalkozásának, legyen az névjegykártya, meghívók, matricák. A digitális nyomtatás fő alkalmazási köre, amikor olyan termékeket szeretne kinyomtatni, aminek minden nyomatán más szerepel. Pl. névre szóló boros címkék, esküvői ültető kártyák stb.

Ofszetnyomtatás

Az ofszetnyomtatás egy viszonylag lassabb nyomtatási folyamat. Ezzel a technikával olcsón, viszont kiváló minőségben lehet nagy mennyiségű nyomtatásokat elvégezni. Legelterjedtebb ofszet nyomtatási termékek pl. a szórólapok, magazinok, könyvek, ahol ugyanabból a termékből van szükség nagymennyiségű példányszámra. Az ofszetnyomtatás lényege, hogy a festéket egy előre elkészített speciális lemezre viszik fel, majd onnan egy gumihengerre, és végül innen kerül a papírra a nyomat. Az ofszetnyomtatás a CMYK színrendszerrel dolgozik (cián, magenta, sárga és a kulcs, vagyis fekete szín), minden színt ebből a négy színből kevernek ki.

Kiváló minőségű nyomdai szolgáltatások

Ha a legjobb nyomtatási szolgáltatásokat keresi, válassza az online nyomdát. Csapatuk több éves tapasztalattal rendelkezik a csúcsminőségű nyomtatási megoldások biztosításában. Kizárólag a legújabb technológiát alkalmazzák annak érdekében, hogy ügyfeleik a legjobb minőségű termékeket kapják.

Válasszon széles termékkínálatukból

Legyen szó névjegykártyáról, prospektusról, szórólapról, plakátról, transzparensről, borítékról, címkéről, képeslapról, könyvről, mappáról, naptárról vagy bármilyen más nyomtatott anyagról, biztosan tudnak segíteni a kivitelezésben.

Nyomdai szolgáltatások mellett, grafikai tervek készítésével és foglalkozik a cég.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük