Így válassz telefontokot!

Így válassz telefontokot!

Általánosan igaz, hogy akinek mobiltelefonja van, telefontokra is szüksége van. A mindennapos használat során nagy igénybevételnek vannak kitéve ezek az érzékeny kütyük, ezért tanácsos védeni őket az esetleges sérülésektől, úgy, mint ütődésektől, szennyeződésektől, ráhulló portól.

Telefontoktípusok – Kategória ABC

Mivel a kiegészítők piaca meglehetősen nagy, íme egy kis segítség eligazodni a telefontok termékek tengerében.

Univerzális tokok: A legegyszerűbb és legkézenfekvőbb választás lehet egy strapabíró univerzális tok, amelybe elegendő belecsúsztatni a készüléket, és már útra is kelhetünk. Nem kell a típust sem figyelni, elegendő a méretre ügyelni.

Anyagát tekintve jellemzőek a pamut és műbőr típusok. Különösen praktikus, ha több telefon is van a háztartásban, könnyen cserélhető.

Készülékkompatibilis tokok: Rengeteg weboldalon van lehetőségünk kifejezetten a készülékünkre szabott kiegészítőt vásárolni.

Ebben az esetben érdemes odafigyelni a kompatibilitásra, hiszen egy félrenézett szériaszám felesleges vásárlást eredményezhet. A márka és szériaszám mellett az anyagra is szűrhetünk, de az ár is szűkíthető szempont.

Prémiumtokok: Ha már ár, a telefontok akár presztízstermék is lehet: sokak számára a prémium márkák tokjai a befutók. Ezeknek az ára magasabb, de jó hír, hogy az ár legtöbbször egyenes arányban áll a minőséggel: strapabíró, évekig használható terméket kaphatunk.

Sporttok: Sportoláskor, aktív tevékenységek végzésénél nem feltétlen a márka vagy a kinézet a fő választási szempont, sokkal inkább a tartósság és az ellenállóság. A legjobb por- és ütésálló sporttokok még vízállóak is, így téve kényelmessé és biztonságossá a mozgást, miközben a mobilunk is velünk lehet.

Dizájntokok: Ha különlegesre vágyunk, a telefontokok kínálatában sem kell csalódnunk. LED-fény, szokatlan anyagválasztás, érdekes minta – ezek mind megtalálhatóak ebben a kategóriában is. A kiegészítők kiválasztása személyiségünkről is vall: egy egyedi dizájntok biztosan figyelemfelhívó és jó társ lehet a mindennapokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük