Az OnlyFans, mint megélhetés? – Útmutató kezdőknek

Az OnlyFans, mint megélhetés? – Útmutató kezdőknek

Az OnlyFans emberek ezreinek tette lehetővé, hogy megbízható bevételi forrásra tegyenek szert. Rengetegen kitapasztalták, hogy hogyan tudnak sok pénzt keresni a weboldal segítségével. Ha felvetődött már benned a gondolat, hogy online vállalkozásba kezdj, akkor esetleg érdemes egy pillantást vetni erre a bevételszerzési modellre is.

Az egészhez csupán egy profilt kell létrehoznod az OnlyFans-on, amely csak akkor válik elérhetővé a követőid számára, ha hajlandóak fizetni érte. Az OnlyFans felhasználók főleg fotókat és videókat töltenek fel tartalom gyanánt: az így szerzett bevételek 20%-a az OnlyFans zsebébe, míg a 80%-a a tulajdonoséba vándorol.

Első lépésként kattints ide a regisztrációhoz, a link új ablakban nyílik meg, így folyamatosan visszatérhetsz ide a következő lépésekért: OnlyFans regisztráció

Egy gyakori kérdés: Az OnlyFans csak felnőtteknek szóló tartalmakról szól?

Ez egy kifejezetten elterjedt tévhit, amelynek bár van igazságalapja, mégsem fedi a teljes valóságot. Habár található NSFW kategóriába eső tartalom az oldalon, más témában is ugyanúgy vannak jelen alkotók és tartalmak. Tehát nem csupán ilyen tartalommal lehet pénzre szert tenni az oldal keretein belül.

Az OnlyFans kapcsán az a helyzet, hogy nincsen szabály a felnőtteknek szóló tartalom feltöltése ellen. Tehát a Facebook, a Youtube és az Instagram szabályzatával ellentétben itt nincsenek olyan szigorú szabályok, amelyek megtiltanák az ilyesféle tartalom feltöltését, így ez teljesen legális ezen a webhelyen.

Következtetésképpen az egyik lehetőség a szexuális jellegű tartalom a pénzkeresésre, de természetesen rengeteg más módszer is létezik. Az OnlyFans-on számtalan felhasználó tett szert hatalmas követőtáborra például festés, sportok, zene, főzés, videójáték vagy éppen utazás kategóriájában – hogy csak egy párat említsünk. De ha neked a csincsillák a kedvenceid, akkor róluk is indíthatsz csatornát.

Röviden, bármilyen témában is kezdesz tartalmat gyártani, ha jó vagy benne, akkor nem foghatsz mellé. Egy jó taktika lehet még, ha más platformokon is reklámozod magad, esetleg Youtube-ra, TikTok-ra vagy Facebook-ra is gyakran posztolsz, viszont az igazán érdekes fotókat, videókat meghagyod az OnlyFans követőidnek. Ha ügyesen fel tudod magadra hívni a figyelmet és az embereket elkezded érdekelni, akkor egy idő után hajlandóak lesznek fizetni is a tartalmaidért.

Valószínűleg ezt a lehetőséget legjobban a Tiktok felhasználók tudják kihasználni, hiszen ők csupán nagyon rövid videókat tehetnek ki a platformukra. Így ha a követőtábor kíváncsi további videókra, akkor elég csak megadni az OnlyFans elérhetőséget és máris megoldódik a probléma.
Egy másik elterjedt módszer, hogy a youtuberek a kérdezz-felelek videóikat osztják meg az OnlyFans-on, ahol a követők akár élőben is kérdezhetnek tőlük.

Ha saját OnlyFans élő adást indítasz, akkor megkérheted a követőket, hogy adományozzanak és esetleg beharangozhatod, hogyha egy kitűzött pénzösszeg összegyűlik, akkor különleges tartalmakat fogsz mutatni. Egy további opció, hogy PPV képet küldesz a követőknek, amely fizetség fejében engedi csak, hogy megnyissák. Tehát előbb egy bizonyos összeget ki kell fizetni, mivel addig a kép csak homályosan jelenik meg.

Reméljük pár hasznos tippel gazdagodtál és valamennyit kamatoztatni is tudsz majd a jövőben!

Kattints ide a regisztrációhoz: OnlyFans regisztráció

Forrás: How to Make a Living on OnlyFans (as a Complete Beginner)?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük