Freemail Szimpla

Freemail Szimpla

A legtöbb ember rendelkezik saját email címmel és hol gyakrabban, hol ritkábban fogad, vagy küld emaileket. Sok email szolgáltató felülete bonyolult és átláthatatlan, így sajnos könnyű figyelmen kívül hagyhatunk egy-egy fontosabb emailt. Rengeteg szolgáltató közül választhatunk, attól függően, hogy melyik nyújtja számunkra a legmegfelelőbb szolgáltatásokat.

Az egyik legkedveltebb ilyen szolgáltató Magyarországon a Freemail. Önmagában rendkívül kedvező feltételeket biztosít a felhasználók számára, biztonságos és még ingyenes is. Mindenki számára remek választás lehet egy Freemail fiók, főleg akkor, ha szeretjük az egyszerű és átlátható dolgokat. A Freemail kezelőfelülete egyáltalán nincs túlbonyolítva, könnyedén és gyorsan megtalálhatjuk, amit keresünk. Egy gyors regisztrációt követően máris élvezhetjük a szolgáltató által nyújtott lehetőségeket.

Mi az a Freemail Szimpla?

Azok számára, akiknek ez az átlátható rendszer is oknak bizonyul, remek megoldással készült a Freemail. Létrehozták a Freemail Szimpla szolgáltatást, aminek már a neve is sokra enged következtetni. Ha van hagyományos Freemail fiókunk, akkor a szimpla verziót is használhatjuk bármikor. A linképítés során is sokan használják.

Ugyanúgy működik, mint a rendes Freemail, bejelentkezésnél felhasználónevet és jelszó kér, ezt követően léphetünk be. Bejelentkezésnél a Freemail logó jobb alsó sarkában feltüntetett „szimpla” felirat jelzi, hogy az egyszerűsített verziót használjuk. A szimpla verzió mondhatni időt spórol nekünk azáltal, hogy felesleges, illetve kevésbe releváns dolgokat nem jelenít meg. A letisztult, minden eszközre optimalizált kezelőfelületen rendkívül könnyedén lehet tájékozódni.

Az egyszerűsített verzió több esetben is nagyon hasznos lehet számunkra. Többek között mivel kevesebb információt tartalmaz, ideális lehet a mobilinternetezők számára, ugyanis sokkal kevesebb adatforgalmat generál. Azok számára, akik lassú internetkapcsolattal rendelkeznek, szintén optimális választás lehet, hiszen a rendes Freemail-hez képest jelentősen gyorsabban tölt be. Nem mellesleg a látássérültek számára, akik felolvasó rendszert használnak, sokkal könnyebben kezelhető. Mentes a sok felesleges információtól, így egyszerűbben tudják ők is kezelni.

Összességében a Freemail rengeteg szolgáltatást nyújt és minden ember számára próbálja a lehető legjobb felületet biztosítani, így hát nem is csoda, hogy ilyen elterjedt hazánkban. A Freemail Szimpla pedig még egy további extrát nyújt ennek a szolgáltatásnak. Itt érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük